torstai 11. huhtikuuta 2013

11 months of NS...and this is the last entry of this illness. It is gone.We have been on the green juices and hypoallergenic diet since x-mas. We have gone from the 25 mg of Prednisone she was on x-mas, to ZERO Prednisone. She used to be a steroid-dependant frequent relapser and was on steroids for 11 months.

I am 100% sure that this is it. No more NS. How can I be sure? 

Please, watch a documentary called Forks over Knives. If a woman with THREE CANCERS can be cured with a plant-based diet, why couldn´t my otherwise very healthy 7-year old? If you can reverse diabetes and many other chronic diseases by adjusting your diet, why couldn´t we?


Another brilliant documentary is Fat, sick and nearly dead, where Joe gets off Prednisone and reverses his chronic disease with a diet. Watch the movie on YouTube and revel on the success stories of some very sick people going from a bunch of pills to zero pills, from disease to health. Green juices save peoples lives! We will be juicing for the rest of our lives, that is for sure!


Joe points out a brilliant observation:

WHEN YOU GET A HUGE WOUND ON THE OUTSIDE OF YOUR BODY, THE BODY WILL HEAL ITSELF. WE KNOW SO, BECAUSE WE CAN SEE IT!

WHY COULDN´T THE BODY HEAL ITSELF ON THE INSIDE?

WE DON´T BELIEVE IT CAN, BECAUSE WE CAN´T SEE IT. SO WE TRUST IN MEDICINE TO DO THE TRICK. BUT WE SHOULD TRUST IN NATURE.

Wayne Dyer says: " For nine months we trust in nature. We trust that the baby inside us grows. It grows a nose, feet, fingers, all the parts needed without us doing anything special. But when it´s born, we stop trusting nature.

TRUST IN NATURE! I think I´ll get a tattoo with that phrase.

FOOD CAN MAKE US SICK - WHY COULDN´T IT CURE US?


Food Matters is a brilliant documentary, learn how the pharma industry works and how the body works!

The mental aspect, which I think is as important as the physical, is also in check. I have from the start been honest with her and explained everything. We have talked and talked and now have an even deeper, trusting relationship.

If everything has a purpose, this disease sure had one too. L is a completely different girl now, than she was 11 months ago. From a shy, humble, sensitive and quiet girl, she has become a courageous, quick-witted, sarcastic center of attention at home and at school. She has an army of friends and a snappy and smart opinion on everything!

No more tears, no more roller coaster rides, no more worrying. We are truly living the normal life and enjoying every second!

I can say, hand on my heart, that this disease was the best thing that could have happened to us. I do not get stressed about anything any more, and I'm happier than ever. The events, all the different paths and all the little miracles have given me a new sense of appreciation for life and it´s wonders. I trust nature. I have learned so much, that sometimes it feels like my head is going to burst from all the new information.


THE ONLY THING YOU CAN CHANGE ABOUT YOUR LIFE, IS YOUR THOUGHTS!This is a chronic disease - There must be a cure
 
This is going to be hell - Let´s not let this ruin our lives


My child will suffer - My child will grow stronger from this experienceWhy did this happen to us - There is a life lesson we can learn from thisThis was the worst thing to happen to us - We are so  much stronger because of this
This was made by my daughter. She has been on a strict diet since x-mas. She takes her own luch to school. She can have no McDonalds, no candy, no crisps, no sodas. She takes her grapes and her raw chocolate to birthday parties. She loves her kale and broccoli and has a vast knowlegde of food and health. She is very interested in healthy living and how the body works. I am in awe of her wisdom. Sometimes I forget that she is seven years old. My friends say she is seven going on fifteen!

But the biggest thing is: SHE NEVER COMPLAINS! She VALUES her health. I am so proud of her.

Thank you to all the amazing people that have been a part of our journey, thank you for your support.

Päiväkirjasta, L:n luvalla:

Oon tyttö jonka nimi on L ja mulla on munuaistauti.
No tarkalleen sanottuna harvinainen oireyhtymä vai mikä se nyt lie.
Mutta se tauti ei vaikuta mitenkään mun elämään.
Mulla on perhe ja kaikki muut asiat aivan samanlaisesti kun normaaleilla ihmisillä.
Mut mähän olen normaali ihminen ja niinku sanoin ei se tauti vaikuta mun elämää vaikka oon vielä vähän eri näköinen.
LOPPU!


En jatka enää blogia, sillä nefroottinen syndrooma ei enää ole osa elämäämme. Sitä ei ajatella ja se ei meitä heilauta suuntaan eikä toiseen. Ei ole vuoristorataa, ei huolta, ei mitään. Nyt eletään sitä kuuluisaa omaa elämää ja nautitaan joka sekunnista! Uskon 100% että tauti on voitettu. Dieetti pitää sen kurissa.

Henkinen puoli, jonka katson olevan yhtä tärkeä kuin fyysinen, on myös kunnossa. Jos kaikella on tarkoitus, tälläkin taudilla oli kyllä tarkoitus. L on aivan eri tyttö nyt kuin 10 kk sitten. Ujosta, vaatimattomasta, arasta ja hiljaisesta tytöstä on tullut rohkea, sanavalmis, jopa näsäviisas huomion keskipiste kotona ja koulussa. Hänellä on kavereita joka sormelle ja napakka ja fiksu mielipide joka asiasta!

Voin käsi sydämellä sanoa, että tauti oli parasta mitä meille olisi voinut tapahtua. Minä en stressaa enää mistään ja olen onnellisempi kuin koskaan. Olen oppinut niin paljon, että välillä tuntuu, että pää räjähtää kaikesta tiedosta.


Kannustan kaikkia kokeilemaan dieettiä, tai panostamaan terveelliseen ruokavalioon. Vaikka se ei ratkaise ehkä kaikki ongelmia, se taatusti auttaa voimaan paremmin lääkityksen rinnalla.Vielä enemmän kannustan kaikkia ottamaan vastuun omasta terveydestänne. Olen edelleen tyrmistynyt lääkäreiden välinpitämättömyydestä. Heitä ei kiinnosta mikään muu kuin vahvempien lääkkeiden määrääminen. Kolme viimeistä epikriisiä on ollut pelkkiä hyviä tuloksia, mutta jokainen epikriisi loppuu muistutukseen, että syklosporiinia olisi tarjolla, jos tauti uusii. Ei yhtään lannistavaa? Luulevatko lääkärit, että se on se, mitä haluamme kuulla?

Oloa voi aina parantaa, henkisesti ja fyysisesti, vaikka sairaus olisi mikä.

Vihermehut tulevat parantamaan jokaisen oloa, se on varma! Mutta ne voivat myös parantaa kokonaan.

Lukekaa lisää eri dieeteistä, esim. tästä Olli Sovijärven suosittelemasta Paleo-dieetistä

Liittykää informatiivisiin Facebook-sivuihin, esim. tämä, opiskelkaa ja lukekaa prosessoidun ruuan vaaroista!

Youtube on täynnä mielenkiintoisia elokuvia ja dokumentteja, kuten Fat, sick and nearly dead and The truth about food, Forks over knives, Food that kills and GMO foods in America joista oppii uutta ja järkyttävää asiaa ravinnostamme.
 
Minuun voi ottaa yhteyttä osoitteessa tara@taralange.fi tai jättämällä kommentin blogiin.

5 kommenttia:

 1. Hei, kiitos vaivannäöstäsi blogin kirjoituksessa. Todella hyvää tietoa! Mikä teillä on nyt tilanne? Onko valkuainen edelleen negatiivinen? Itse olen 42v ja itsellä takana 8vkon prednison kuuri ja diagnoosina siis minimal change disease ja nyt on alkanut steroiden purku, joka kestää kesäkuun 2013 loppuun. Näin erittäin mielenkiintoisen ruokavalion blogissasi ja täään itse päätin aloittaa sen noudattamisen tämän lääkehoidon tukena. Kovasti tsemppiä teille sinne kotiin ja kaikkea hyvää :) !!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Tyttö on ollut täysin terve, ei sairastanut edes pikkunuhaa dieetin aloittamisen jälkeen. Dieetin tarkoituksena on vähentää tulehduksia kehossa, ja kyllä toimii. Negatiivinen tulos joka aamu. Huomenna ACTH-testi ja sitten lääkkeet nolliin. Muut dieettiä kokeilleet äidit ovat saaneet pysyvän remission, meillä suunnitelmissa sama:) Jenkeissä yksi lääkäri on varma, että tällä dieetillä parannetaan nimenomaan minimal change. Olen häneen yhteydessä meilitse.
  Jos haluat lisää tietoa dieetistä laita meiliä heidehof@jippii.fi niin vastaan! Hienoa, että otat terveytesi omiin käsiisi ja autat kehoasi parannusprosessissa lääkkeiden lisäksi. Lääkkeethän eivät tätä tautia paranna, pitävät parhaimmillaan aisoissa, meillä ne eivät tehneet edes sitä.

  VastaaPoista
 3. Laitan viestiä sinulle. Kiitos vielä kerran, että jaat myös muille tätä tietoa. Onneksi blogisi tulee googlen kautta hyvin hakutuloksiin niin sana leviää. Itse olen myös pohtinut aiemmin ravinnon merkitystä tähän mutta lääkärit tosiaan sanoivat vain suolan vähentämisen olevan tarpeen. Jännä katsoa miten minun kohdalla käy. Pyrin tätä kyllä noudattamaan ja meillä tosiaan se on vielä helppoa kun ei tarvitse kuin kokata itselle. Teillä tosiaan hieman vaikeampaa kun pöperöistä tarvii vielä tulla hyvänmakuisiakin jotta lapsi syö :). Palataan!!

  VastaaPoista
 4. You two girls are amazing! Love you both xxx Uncle Tony

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania uutisia! Sisukas äiti, joka ei luovuttanut vaan taisteli löytääkseen tietoa. Olkoon tämä jälleen yksi esimerkki kaikille sairauksien kanssa painiskeleville perheille. Luovuttaminen ei kannata, tietoa pitää myös etsiä itse! Toivottavasti mahdollisimman moni löytää tämän blogin ja tarinan saaden siitä voimaa omalle matkalleen. Kiitos!

  VastaaPoista